MENI
4.7.2024.

Zamjenik predsjedatelja Zastupničkog doma PSBiH dr. Denis Zvizdić održao sastanak sa predstavnicima Svjetskog saveza dijaspore BiH

„Zamjenik predsjedatelja Zastupničkog doma PSBiH dr. Denis Zvizdić održao je sastanak sa predstavnicima Svjetskog saveza dijaspore BiH, Hasanom Šehovićem, Mehom Kapom i Admirom Sarajlićem.Razgovarali su o narednim aktivnostima Svjetskog saveza dijaspore BiH i o ciljevima predstojećeg 12. Kongresa Svjetskog saveza dijaspore BiH, koji će se održati u subotu, 6. srpnja, u zgradi PSBiH.

Tijekom sastanka, dr. Zvizdić je govorio o značaju bh. dijaspore i upoznao nazočne sa aktualnom ekonomskom i političkom situacijom u BiH. Rekao je da se dijaspora treba fokusirati na tri značajna segmenta, a to su ekonomija, obrazovanje i zdravstvo i naglasio da je neophodno raditi na jačanju kulturno-povijesnih vrijednosti, kao i identiteta svih naših građana, a posebno mladih ljudi.

Predstavnici Svjetskog saveza dijaspore BiH zahvalili su se na potpori i prihvatili prijedlog dr. Zvizdića za održavanje biznis foruma dijaspore u Bosni i Hercegovini, kao i Kongresa znanstveno-poslovne dijaspore, sa ciljem sustavnog povezivanja naših uspješnih ljudi u svijetu.

Zamjenik predsjedatelja Zastupničkog doma PSBiH dr. Denis Zvizdić poželio je uspjeh u radu 12. Kongresa Svjetskog saveza dijaspore BiH.“ (priopćenje iz Ureda zamjenika predsjedatelja Zastupničkog doma dr. Denisa Zvizdića)


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću