MENI
17.8.2012

Bajramska čestitka predsjedavajućeg Doma naroda dr. Dragana Čovića


Povodom praznika Ramazanskog bajrama, predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Dragan Čović uputio je čestitku svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti u Bosni i Hercegovini:

Tekst čestitke prenosimo u cjelini:

„Svim vjernicima islamske vjeroispovijedi u Bosni i Hercegovini u ime Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i u svoje osobno ime upućujem najsrdačnije čestitke za Ramazanski bajram uz želje da blagdanske dane provedu u miru, ljubavi i toplini obiteljskoga okupljanja.
Ljudi ne mogu živjeti bez sustava vrijednosti. Neka odricanja budu nagrađena osobnim zadovoljstvom i blagostanjem a radost blagdana neka ojača istinske ljudske vrijednosti – poštovanje i razumijevanje među svim ljudima dobre volje. Obnovljeni vjerom u Boga i pouzdanjem u čovjeka neka se sustavu moralnih vrijednosti dadnu nove i kvalitetnije dimenzije kako bi mudrošću, znanjem tolerancijom, razgovorom i uvažavanjem mišljenja i različitosti bili spremni graditi istinsko demokratsko društvo i ljepši, bolji i pravedniji svijet dostojan svakog naroda i cijeloga našega društva.” (kraj)

PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću