MENI
8.9.2023

Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma PSBiH dr. Denis Zvizdić obratio se učesnicima konferencije o Berlinskom procesu pod nazivom “Tri sporazuma o mobilnosti godinu dana nakon potpisivanja”

Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) dr. Denis Zvizdić učestvovao je na konferenciji o rezultatima Berlinskog procesa pod nazivom “Tri sporazuma o mobilnosti godinu dana nakon potpisivanja”. U svom obraćanju učesnicima konferencije, koju je organizirao Centar za promociju civilnog društva, dr. Zvizdić ocijenio je da Berlinski proces predstavlja jednu od najznačajnijih inicijativa za evropski put i ukupan napredak BiH, te naglasio da potpisivanje tri sporazuma o mobilnosti, o slobodnom kretanju s ličnim kartama u regionu, o priznavanju visokoškolskih kvalifikacija i profesionalnih kvalifikacija za doktore medicine, stomatologe i arhitekte, predstavlja veliki uspjeh u okviru Berlinskog procesa.

Govor zamjenika predsjedavajućeg Predstavničkog doma PSBiH dr. Denisa Zvizdića možete pogledati ovdje. (saopćenje iz Kabineta zamjenika predsjedavajućeg Predstavničkog doma dr. Denisa Zvizdića) 


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću