MENI
26.11.2012.

Чланови Групе пријатељства за западну Европу ПСБиХ у посјети Савезној Републици Њемачкој


Замјеници предсједавајућег Групе пријатељства за западну Европу Парламентарне скупштине БиХ, Бошко Томић и Борјана Кришто и чланови Мирсад Мешић, Крстан Симић и Нермина Ћемаловић ће од 27. до 30. новембра боравити у посјети Савезној Републици Њемачкој.

Програмом је предвиђено да Група пријатељства борави у Парламенту (Reichstag), Министарству спољних послова и Министарству правде Савезне Републике Њемачке, а планирани су и разговори са руководиоцима Гетеовог института те фондација „Friedrich Ebert“ и „Heinrich Boll“. Током боравка у Reichstagu бити ће одржани састанци са члановима Комисије за питања Европске заједнице, Комисије за унутрашње послове, Комисије за спољне послове, Комисије за правне послове и Групом пријатељства за БиХ.

У склопу посјете делегације ПСБиХ Савезној Републици Њемачкој предвиђени су и сусрети са предсједником Парламента Покрајине Brandenburg, Gunterom Fritschom и члановима Комисије за унутрашње послове, као и сусрети са Регионалном директорком за Југоисточну Европу Комисије за привреду, Anjom Quiring и шефом Савеза индустријских и трговинских комора, Tobiasom Baumannom. (крај)

ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу