MENI
18.2.2023.

Predsjedatelj Zastupničkog doma PSBiH dr. Denis Zvizdić u Bijeloj kući u Washingtonu razgovarao sa ravnateljem Vijeća za nacionalnu sigurnost za Balkan i Središnju Europu

"Predsjedatelj Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) dr. Denis Zvizdić sastao se u Bijeloj kući u Washingtonu sa ravnateljem Vijeća za nacionalnu sigurnost za Balkan i Centralnu Evropu Adijem Muzurovićem, sa kojim je razgovarao o aktualnoj situaciji u Bosni i Hercegovini i na Zapadnom Balkanu.

Predsjedatelj Zvizdić upoznao je ravnatelja Muzurovića s ekonomskom, političkom i sigurnosnom situacijom u BiH i s ciljevima na euroatlantskom putu. Naglašena je kontinuirana potpora SAD suverenitetu i teritorijalnom integritetu BiH i ključnim i ciljevima u svezi s EU i NATO integracijama.

Na sastanku je izraženo mišljenje da je suradnja BiH i SAD vrlo pozitivna i da će SAD ostati privržene euroatlantskim ciljevima koje ima BiH.

Sastanku je nazočio i veleposlanik BiH u SAD Bojan Vujić." (priopćenje iz Ureda predsjedatelja Zastupničkog doma dr. Denisa Zvizdića)


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću