MENI
4.7.2022.

Predsjedatelj Povjerenstva za promet i veze Zastupničkog doma Nenad Nešić sudjelovat će u Podgorici na Regionalnoj konferenciji o financiranju i upravljanju javnim medijskim servisima u zemaljama Zapadnog Balkana

Predsjedatelj Povjerenstva za promet i veze Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Nenad Nešić sudjelovat će na Regionalnoj konferenciji pod nazivom „Prezentacija izvješća o procjeni financiranja i upravlјanja javnim medijskim servisima u zemlјama Zapadnog Balkana“, koja će se 5. i 6. srpnja ove godine održati u Podgorici.

Regionalna konferencija organizirana je u okviru Programa tehničke pomoći javnim medijskim servisima na Zapadnom Balkanu, koji financira Europska unija. Kako su najavili organizatori, cilј ovog regionalnog događaja je da doprinese razvoju optimalnih modaliteta za financiranje i upravlјanje javnim medijima.

Na ovom događaju bit će predstavlјeno šest izvješća o procjeni za pojedinačne zemlјe o financiranju i upravlјanju javnim medijskim servisima.

Tijekom Konferencije bit će održan i sastanak Upravnog odbora Programa, koji će okupiti predstavnike svih zainteresiranih strana projekta iz menadžmenta i upravnih tijela javnih medijskih servnisa, te predstavnike relevantnih parlamentarn


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću