MENI
8.12.2021.

Предсједавајући Заједничке комисије за одбрану и безбједност БиХ Асим Сарајлић и парламентарни војни повјереник БиХ Бошко Шиљеговић учествују на 13. стратешком политичко-војном семинару о кибернетичкој безбједности и кризном менаџменту

Предсједавајући Заједничке комисије за одбрану и безбједност БиХ и предсједавајући Делегације Парламентарне скупштине БиХ у Парламентарној скупштини НАТО-а Асим Сарајлић и парламентарни војни повјереник БиХ Бошко Шиљеговић учествују на 13. стратешком политичко-војном семинару о кибернетичкој безбједности и кризном менаџменту, који се од 8. до 10. децембра одржава у Дому Оружаних снага БиХ у Сарајеву.

Семинар, који се одржава у организацији Министарства одбране БиХ и Мисије Организације за европску безбједност и сарадњу (ОЕБС) у БиХ, својим уводним излагањима отворили су министар одбране БиХ Сифет Поџић и шефица Мисије ОЕБС-а у БиХ амбасадорка Kathleen Kavalec.

У раду Семинара учествују стручњаци у областима кибернетичке безбједности и управљања кризама из надлежних министарстава Босне и Херцеговине, Федерације БиХ и Републике Српске, као и из земаља региона.

Учесници Семинара су и представници Делегације Европске уније у БиХ, Америчке амбасаде у Сарајеву, ОЕБС-а, те представници академске заједнице у БиХ. (крај)


ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу