MENI
23.11.2021.

Предсједавајући Дома народа ПСБиХ др Драган Човић упутио саучешће предсједнику Републике и предсједнику Владе Сјеверне Македоније

Поводом трагичног догађаја који се догодио у Бугарској у којој су животе изгубили држављани Сјеверне Македоније, предсједавајући Дома народа Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине (ПСБиХ) др Драган Човић, у име Дома народа ПСБиХ и своје лично име, упутио је саучешће предсједнику Републике Сјеверне Македоније Њ.Е. Stevi Pendarovskom и предсједнику Владе Сјеверне Македоније Њ.Е. Zoranu Zaevu. Текст саучешћа преносимо у цјелости:

"Уважене Ексцеленције,

са великим жаљењем и тугом сам примио вијест о стравичној саобраћајној несрећи која се догодила јутрос у Бугарској, у којој су трагично настрадали држављани Сјеверне Македоније.

У име Дома народа Парламентарне скупштине БиХ и у своје лично изражавам дубоко саучешће и суосјећање с боли и губитком породица погинулих и цјелокупним народом Републике Сјеверне Македоније у овим тешким тренуцима.

Молим Вас да изразе искреног саучешћа пренесете породицама настрадалих.

Нека драги Бог подари вјечни мир и спокој настрадалима, а породицама удјели снагу да наставе живјети даље са сјећањем на своје вољене", пише у тексту саучешћа предсједавајућег Дома народа ПСБиХ др Драгана Човића. (крај)

 


ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу