MENI
29.3.2013

Uskršnja čestitka zamjenika predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragana Čovića


Povodom najvećeg katoličkog praznika Uskrsa, zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Dragan Čović uputio je čestitku svim katolicima u Bosni i Hercegovini, u kojoj stoji:

„Dolazi nam blagdan koji istinski očituje život i pobjedu ljudskosti i povjerenja. Uskrsna nas vjera jača u slabostima, izazovima, teškoćama sa kojima se susrećemo, jer tako osnaženi spoznajemo kako rad, dobra djela i požrtvovanost nisu uzaludni.
U svjetlu značaja ovog velikoga blagdana, vjernici Katolici ostaju zauzeti u promicanju pojedinačnog i općeg dobra na svim životnim područjima, surađujući u tome sa svima koji teže i rade na izgradnji, u svakom smislu riječi, ljepšeg, pravednijeg i prosperitetnijeg društva.
Bolja, sretnija i sigurnija budućnost koju želimo i trebamo graditi traži jasno određen cilj, ali i kontinuiran rad, istrajnost, toleranciju, razumijevanje, međusobno uvažavanje i povjerenje te zajednički napor i požrtvovanost.
U duhu ovih riječi , želim da proslava ovog blagdana traje u zadovoljstvu, blagostanju i uzajamnom poštovanju, dijeleći blagdansku radost u obiteljima, sa svojim najbližima, prijateljima i svim ljudima dobre volje .
Svim Katolicima u Bosni i Hercegovini želim SRETAN, RADOSTAN I BLAGOSLOVLJEN BLAGDAN KRISTOVA USKRSNUĆA i svako dobro!“ (kraj)

PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću