MENI
14.6.2021

Član Delegacije PSBiH u Parlamentarnoj dimenziji CEI Lazar Prodanović učestvovat će na sastanku Parlamentarnog komiteta CEI

Član Delegacije Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) u Parlamentarnoj dimenziji Centralnoevropske inicijative (CEI) Lazar Prodanović učestvovat će na redovnom godišnjem sastanku Parlamentarnog komiteta CEI, koji će se, u okviru crnogorskog predsjedavanja Parlamentarnom dimenzijom CEI, održati u online formatu 15. juna ove godine.

Kako su organizatori najavili, na sastanku Parlamentarnog komiteta CEI razgovarat će se o pitanju promocije mehanizama jednakosti i solidarnosti u sistemu zdravstvene zaštite u zemljama regiona CEI.

Predviđeno je da se članovima Parlamentarnog komiteta CEI obrate predsjedavajuća Parlamentarne dimenzije CEI i predsjedavajuća Delegacije Skupštine Crne Gore Tamara Vujović, kao i predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić, dok bi o temi sastanka trebalo da govori i ministrica zdravlja u Vladi Crne Gore Jelena Borovinić Bojović. (kraj)


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću