MENI
14.6.2021.

Član Izaslanstva PSBiH u PSSEECP-a Jasmin Emrić sudjelovao na sastanku Glavnog komiteta PSSEECP-a za gospodarstvo, infrastrukturu i energetiku

Član Izaslanstva Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) u Parlamentarnoj skupštini Procesa suradnje u Jugoistočnoj Europi (PSSEECP) Jasmin Emrić sudjelovao je na online radno – konsultativnom sastanku Glavnog komiteta PSSEECP-a za gospodarstvo, infrastrukturu i energetiku, čiji je domaćin bila Priština.

Na sastanku je bilo riječi o izvješću o radu ovog Glavnog komiteta, kojeg je prezentirao predsjedatelj Glavnog komiteta Uran Ismaili, kao i o Nacrtu rezolucije, koju bi ovaj Glavni komitet trebao usvojiti na sastanku uoči plenarne sjednice PSSEECP-a 22. lipnja ove godine u Turskoj. Član Izaslanstva PSBiH u PSSEECP-a i član Glavnog komiteta PSSEECP-a za gospodarstvo, infrastrukturu i energetiku Jasmin Emrić podržao je u diskusiji oba ova dokumenta.

Tijekom sastanka razgovaralo se i o ekonomskim izazovima i mogućnostima u zemljama Jugoistočne Europe nakon pandemije koronavirusa. (kraj)

 


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću