MENI
5.7.2013.

Članovi Zajedničkog povjerenstva za europske integracije PSBiH na 15. Interparlamentarnom sastanku Europski parlament - Parlamentarna skupština BiH

 
Predsjedatelj Halid Genjac, zamjenica predsjedatelja Vesna Krstović-Spremo i članovi Zajedničkog povjerenstva za europske integracije Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Mehmed Bradarić, Lazar Prodanović i Stjepan Krešić sudjelovat će na 15. interparlamentarnom sastanku Europski parlament – Parlamentarna skupština BiH, koji će se održati u Bruxellesu 8. i 9. srpnja 2013. godine.

Dvodnevno zasjedanje 15. interparlamentarnog sastanka će se odvijati kroz dvije sesije, tijekom koji će izaslanstvo visokog predstavnika za vanjske poslove i sigurnosnu politiku (FASP) Europske komisije razgovarati sa članovima Zajedničkog povjerenstva za europske integracije PSBiH i predstavnicima Vijeća ministara BiH .

Također, u okviru sesija, predsjedatelj Halid Genjac će nazočnima govoriti na temu „Ustavne reforme na razini BiH i entiteta“, zamjenica predsjedatelja Vesna Krstović-Spremo na temu „Proces pomirenja u zemlji i regionu“, član Stjepan Krešić će prezentirati temu „Poljoprivreda i regionalni razvoj - trenutno stanje i izgledi za budućnost“, Mehmed Bradarić temu „Perspektive mladih i demografske promjene“, a Lazar Prodanović temu „ Ekonomski razvoj“. (kraj)

PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću