MENI
1.2.2021.

Предсједавајућа Представничког дома Борјана Кришто упутила телеграм саучешћа поводом смрти посланика у Хрватског сабору др Мирослава Туђмана

Поводом смрти посланика у Хрватском сабору др Мирслава Туђмана, предсједавајућа Представничког дома Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине упутила је телеграм саучешћа предсједнику Хрватског сабора, Њ.Е. Гордану Јандроковићу, чији садржај преносимо у цјелости:

"Поштовани господине Јандроковићу,

с тугом и невјерицом примила сам вијест о смрти истакнутог хрватског научника,  политичара и посланика у Хрватском сабору др Мирослава Туђмана.

Вама, посланицима у Хрватском сабору, породици и пријатељима покојног Мирослава Туђмана, у име Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ и у своје лично, упућујем изразе најискренијег саучешћа.

Људске врлине красиле су животни и професионални пут др Мирослава Туђмана, а његовим одласком хрватска политика и научна заједница изгубили су великог човјека и визионара, наводи се у телеграму саучешћа предсједавајуће Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ Борјане Кришто. (крај)


ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу