MENI
5.9.2013.

Чланови Сталне делегације Парламентарне скупштине БиХ у ПС Савјета Европе, Милица Марковић и Младен Иванић на састанку Мониторинг Комитета за поштивање обавеза и ангажмана држава чланица Савјета Европе


Предлог извјештаја и Предлог резолуције о функционисању демократских институција у Босни и Херцеговини биће разматрани на састанку Комитета за поштивање обавеза и ангажмана држава чланица Савјета Европе (Мониторинг комитет), који ће се 6. септембра 2013. године одржати у Паризу.

Предвиђено је да чланови Комитета размијене мишљења о Ревидираном предлогу извјештаја и гласају о Предлогу резолуције о поштивању обавеза и ангажмана Републике Молдавије, као и о предлозима извјештаја и предлозима резолуције о пост - мониторинг дијалогу са Монаком, односно напретку процедура мониторинга Скупштина у периоду јуни 2012. – септембар 2013.

Такође, како је најављено, учесници ће разговарати и о извјештајима у вези посјета Руској Федерацији и Грузији, те обавити именовање извјестиоца за пост-мониторинг дијалог са Бугарском.

У име Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине на састанку Мониторинг комитета учествоваће чланови Сталне делегације ПСБиХ у ПССЕ-а Милица Марковић и Младен Иванић. (крај)

ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу