MENI
30.12.2020

Predsjedavajuća Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Borjana Krišto uputila pismo podrške predsjedniku Hrvatskog Sabora

Predsjedavajuća Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Borjana Krišto uputila je, povodom razornog potresa koji je pogodio Republiku Hrvatsku, pismo podrške predsjedniku Hrvatskog Sabora Gordanu Jandrokoviću. Sadržaj pisma podrške prenosimo u cjelosti:

„Poštovani gospodine Jandrokoviću,

s velikom tugom primila sam vijest o tragičnim posljedicama razornog potresa koji je jučer pogodio Petrinju, Sisak, Glinu kao i druga okolna mjesta.

Koristim ovu priliku da, u ime Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH i u svoje lično, uputim izraze dubokog suosjećanja i podrške u svladavanju posljedica ove prirodne katastrofe koja je pogodila Republiku Hrvatsku.

Molim Vas da izraze moje najiskrenijeg saučešća prenesete porodicama poginulih, a povrijeđenima želje za što brži oporavak.

Želim Vam puno sreće, s nadom da će ovo vrijeme velikih iskušenja uskoro završiti“, kaže se u pismu podrške predsjedavajuće Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Borjane Krišto upućeno predsjedniku Hrvatskog Sabora Gordanu Jandrokoviću. (kraj)


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću