MENI
10.9.2013.

Чланови Заједничке комисије за одбрану и безбједност БиХ посјетили 4. пјешадијску бригаду Оружаних снага БиХ


Заједничка комисија за одбрану и безбједност Парламентарне скупштине БиХ боравила је данас у радној посјети Команди 4. пјешадијске бригаде Оружаних снага БиХ са сједиштем у Чапљини.

Делегацију Заједничке комисије коју су чинили предсједавајућа Душанка Мајкић, чланови Комисије Бериз Белкић, Мехмед Брадарић и Крунослав Врдољак, те парламентарни војни повјереник БиХ Бошко Шиљеговић, примили су командант бригаде, бригадни генерал Томо Коленда са сарадницима и замјеник команданта Оперативне команде Оружаних снага БиХ Ивица Јеркић.

Током састанка, разговарано је о активностима које припадници Оружаних снага БиХ из састава 4. пјешадијске бригаде проводе на терену у склопу своје мисије, са посебним освртом на њихово учешће у операцијама подршке миру, као и о стању персонала, проблемима у снабдијевању и опремању материјално - техничким средствима, те низу других питања од значаја за Оружане снаге БиХ.

По окончању овог састанка, чланови Заједничке комисије посјетили су 2. пјешадијски батаљон из састава ове бригаде, који је стациониран у Билећи, гдје су непосредно разговорали са војницима, подофицирима и официрима овог батаљона. (крај)

ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу