MENI
17.10.2013.

Чланице Заједничке комисије за људска права, права дјетета, младе, имиграцију, избјеглице, азил и етику ПС БиХ Александра Пандуревић и Нермина Капетановић учествују на Парламентарном семинару: „Побољшање услова за запошљавање младих“


У организацији Поткомитета за Европску социјалну повељу Комитета за социјална питања, здравство и одрживи развој Парламентарне скупштине Савјета Европе (ПССЕ) и у сарадњи са међувладиним Европским комитетом за социјална права, у Паризу се 18. октобра 2013. године одржава Парламентарни семинар на тему: „Побољшање услова за запошљавање младих“.

Семинар је посвећен активностима на националном, а нарочито на парламентарном нивоу, у вези са проведбом закључака и одлука Европског комитета за социјална питања везаних за усклађеност са Повељом, са посебним акцентом на права дјеце и заштиту младих.

Током одржавања Семинара, његови учесници обавиће расправу на тему забране рада дјеце, као и обезбјеђивања одговарајућих услова рада и стручног усавршавања за младе раднике.

Учешће на Семинару узеће и предсједавајућа Заједничке комисије за људска права, права дјетета, младе, имиграцију, избјеглице, азил и етику Парламентарне скупштине БиХ Александра Пандуревић и замјеница предсједавајуће Нермина Капетановић. (крај)

ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу