MENI
6.11.2015

Predsjedavajući Komisije za vanjsku i trgovinsku politiku, carine, saobraćaj i komunikacije Nebojša Radmanović razgovarao s ambasadorom Ruske Federacije u BiH


Predsjedavajući Komisije za vanjsku i trgovinsku politiku, carine, saobraćaj i komunikacije Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) Nebojša Radmanović razgovarao je danas s ambasadorom Ruske Federacije u BiH Petrom Ivancovim o posjeti ovog radnog tijela Odboru za međunarodna pitanja Savjeta federacije Rusije, koja bi se trebala realizirati u decembru ove godine.

Na sastanku je istaknuto da će u fokusu posjete biti pitanja iz nadležnosti Komisije, prvenstveno pitanja koja se tiču vanjskotrgovinske politike, ekonomije, saobraćaja i komunikacija.

Rečeno je da je potrebno razgovarati i o mogućnostima saradnje dvije zemlje u oblasti turizma, posebno imajući u vidu mogućnosti koje BiH ima u oblasti zimskog turizma.
Tokom sastanka gospodin Radmanović i ambasador Ivancov razgovarali su i o aktuelnoj političkoj situaciji u našoj zemlji i u regionu. (kraj)

PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću