MENI
14.11.2013

Član Delegacije PSBiH u Parlamentarnoj skupštini Unije za Mediteran dr. Denis Bećirović na sastanku Komiteta za poboljšanje kvaliteta života, razmjenu između civilnih društava i kulturu


Sastanak Komiteta za poboljšanje kvaliteta života, razmjenu između civilnih društava i kulturu Parlamentarne skupštine Unije za Mediteran, održat će se 15. novembra 2013. godine u Rimu.

Rad ovog skupa odvijat će se kroz sesije „Mediji, stvaranje filmova, televizija i umjetnička produkcija: Mediteran kao ishodište inkluzivne kulture“ i „Bratimljenje mediteranskih univerziteta: naučene lekcije i perspektive rastućeg partnerstva“ a učesnicima, među kojima će biti i član delegacije PSBiH u Parlamentarnoj skupštini Unije za Mediteran i predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Denis Bećirović, između ostalih će se obratiti i predsjednica Predstavničkog doma Parlamenta Italije Laura Boldrini i predsjednik Komiteta za poboljšanje kvaliteta života, razmjenu između civilnih društava i kulturu Unije za Mediteran Khalid Chaouki. (kraj)

PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću