MENI
4.12.2013.

Zastupnici u Zastupničkom domu PSBiH Lazar Prodanović i Mladen Ivanković-Lijanović sudjeluju na 16. Europskom molitvenom doručku

 
Promidžba zajedništva u duhu različitih političkih, vjerskih, filozofskih i drugih vrijednosti u središtu je pozornosti 16. Europskog molitvenog doručka, koji se danas održava u Europskom parlamentu u Bruxellesu.

S obzirom na odgovornost prema sve većem broju siromašnih sudionici, među kojima su i zastupnici u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Lazar Prodanović i Mladen Ivanković-Lijanović, razgovaraju i o ulozi nacionalnih parlamenata u poduzimanju konkretnih aktivnosti s ciljem smanjenja siromaštva u našem društvu.

Također, zastupnici Prodanović i Ivanković-Lijanović sudjelovali su i na Balkanskom samitu, koji je pod nazivom „Zapadni Balkan: usponi i padovi“ također održan u Bruxellesu.
Između ostalog, razmijenjena su mišljenja o napretku regije u nacionalnim poslovnim okruženjima, predanosti regije demokratskim procesima i vladavini prava, te provođenju reformi s ciljem što skorijeg ispunjavanja uvjeta za članstvo zemalja Zapadnog Balkana u Europskoj uniji. (kraj)

PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću