MENI
26.11.2018.

Посланици Представничког дома Шемсудин Мехмедовић и Никола Ловриновић у Бриселу на Округлом столу на високом нивоу о процесу европских интеграција Западног Балкана

Посланици Представничког дома Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине Шемсудин Мехмедовић и Никола Ловриновић учествоваће на Округлом столу на високом нивоу о процесу европских интеграција Западног Балкана, који ће се 27. новембра одржати у Бриселу.

Скуп у организацији Европског парламента биће прилика за парламентарце из земаља региона Западног Балкана да се сусретну и разговарају са члановима Европског парламента, укључујући и сталне извјестиоце Комитета за спољне послове (AFET) Европског парламента, као и предсједавајуће комитета Европског парламента за односе са државама региона.

Округли сто, којим ће предсједавати посланик у Европском парламенту и предсједавајући AFET-а David McAllister, биће подијељен у двије сесије, од којих ће прва бити посвећена Европској агенди и њеној примјени у оквиру процеса приступања Европској унији, а друга приликама за трајно одмрзавање билатералних односа између држава Западног Балкана. (крај)


ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу