MENI
23.12.2013

Božićna čestitka zamjenika predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragana Čovića


"Povodom katoličkog blagdana Božića, prvi zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Dragan Čović uputio je božićnu čestitku svim katolicima u Bosni i Hercegovini:

„Najradosniji blagdan katolika, je pred nama. Blagdan mira i pomirenja, prihvaćanja drugoga i drugačijega, blagdan darivanja, ljudske topline i solidarnosti.

Božić je mnogo više od lijepe pripovijesti o tome kako je Bog postao čovjekom. Božić je stvarnost koja u nama živi i neprestano nas ohrabruje.

Odazivajući se božićnim porukama, dajemo svoj obol očuvanju i njegovanju svih ljudskih vrijednosti, sa željom da pomognemo drugome i zauzimamo se za miran, dostojanstven i sretan život svakog pojedinca, svakog naroda i cijelog nam društva. To će nam pomoći u izgradnji međusobnih odnosa, temeljenih na razumijevanju, međusobnom uvažavanju, sporazumijevanju, razgovoru i spremnosti na kompromis, suradnju i suživot.

Neka radost i poruke ovog velikog blagdana uđu u naše domove a toplina Svete noći ispuni naša srca i podari nam snagu na našim životnim putovima.

Svim Katolicima u Bosni i Hercegovini želim SRETAN, RADOSTAN I BLAGOSLOVLJEN BLAGDAN KRISTOVA ROĐENJA A SVIMA NAMA SRETNU, BLAGOSLOVLJENU I USPJEŠNU NOVU 2014. GODINU!” saopćeno je iz Kabineta zamjenika predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Dragana Čovića. (kraj)

PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću