MENI
26.12.2017

Sekretar Zajedničke službe PSBiH Kenan Vehabović čestitao novogodišnje praznike

Sekretar Zajedničke službe Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) Kenan Vehabović čestitao je svim zaposlenim u Sekretarijatu PSBiH i institucijama BiH, kao i svim građanima Bosne i Hercegovine predstojeće novogodišnje praznike.

„Svim zaposlenim u Sekretarijatu PSBiH i institucijama BiH, kao i svim građanima Bosne i Hercegovine čestitam predstojeće novogodišnje praznike sa željom da ih na najljepši mogući način obilježe u krugu porodice i prijatelja.

Iako će predstojeću 2018. godinu zasigurno obilježiti oštra predizborna utakmica političkih partija za glasove građana Bosne i Hercegovine, vjerujem da ćemo, radeći zajedno, odgovorno i s ciljem da svima u našoj zemlji bude bolje, smoći snage da u Novoj godini napravimo značajne pomake naprijed u procesu euroatlantskih integracija, kao i pogledu realiziranja velikih infrastrukturnih projekata koji će stvoriti uvjete za snažnije investiranje u privredu Bosne i Hercegovine i otvaranje značajnog broja novih radnih mjesta u realnom sektoru. Takvu Bosnu i Hercegovinu u 2018. godini i svim narednim godinama, Bosnu i Hercegovinu okrenutu prema budućnosti, žele svi naši građani, kao i brojni prijatelji naše zemlje svuda u svijetu“, kaže se u novogodišnjoj čestitki sekretara Zajedničke službe PSBiH Kenana Vehabovića.

 


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću