MENI
7.11.2017.

Одржана 16. сједница Комисије за избор и праћење рада Агенције за превенцију корупције и координацију борбе против корупције

На 16. сједници Комисије за избор и праћење рада Агенције за превенцију корупције и координацију борбе против корупције закључено је да чланови овог тијела из Представничког дома Паламентарне скупштине Босне и Херцеговине (ПСБиХ) и Дома народа ПСБиХ за наредну сједницу доставе сугестије у вези са Приједлогом закона о измјенама и допунама Закона о Агенцији за превенцију корупције и координацију борбе против корупције. Комисија ће се о предложеним измјенама и допунама Закона, као и о сугестијама чланова Комисије изјаснити на некој од наредних сједница.

Комисија је одлучила да се текст Приједлога закона о измјенама и допунама Закона о заштити лица која пријављују корупцију у институцијама БиХ упути на лекторисање и достави на потпис члановима Комисије из Представничког дома ПСБиХ и Дома народа ПСБиХ, како би овај Приједлог закона, у својству овлаштених предлагача, упутили у парламентарну процедуру.

Одгођено је разматрање Извјештаја о раду Агенције за превенцију корупције и координацију борбе против корупције за период од 1. јануара до 30. јуна 2017. године, како би се на сједници обезбједило присуство директора и замјеника директора Агенције. (крај)


ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу