MENI
18.4.2014

Uskrsna čestitka predsjedavajućeg Doma naroda dr. Dragana Čovića


"Povodom najvećeg katoličkog blagdana Uskrsa, predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Dragan Čović u ime Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH i u svoje osobno ime uputio je čestitku svim katolicima u Bosni i Hercegovini:

„U vremenu uskrsne priprave preispitivali smo svoj stav i odnos prema Bogu i bližnjem, obnavljali u svijesti događaj koji jedinstveno i snažno obilježava ljudsku povijest, događaj koji se tiče samog smisla života.

Dolazi nam blagdan koji istinski očituje prolaz u život i pobjedu ljudskosti i povjerenja. Uskrsna nas vjera jača u slabostima i teškoćama sa kojima se susrećemo, jer tako osnaženi spoznajemo da nijedna žrtva i ljubav nisu uzaludni.

Stoga je blagdansko ozračje i poziv svima nama da imamo vremena jedni za druge - za svoje obitelji, za bolesne, osamljene, za siromašne, one bez posla, da imamo brigu za malog čovjeka i sve one kojima je pomoć potrebna.

U ozračju Uskrsa – najvećeg katoličkoga blagdana i uz iskrene želje da poruke mira, nade i ohrabrenja zažive u našim srcima, svim katolicima u Bosni i Hercegovini želim SRETAN, RADOSTAN I BLAGOSLOVLJEN BLAGDAN KRISTOVA USKRSNUĆA!” saopćeno je iz Kabineta predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Dragana Čovića. (kraj)

PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću