MENI
22.3.2018.

Zamjenik predsjedateljice Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Šefik Džaferović razgovarao sa ministrom pravde Mađarske

Zamjenik predsjedateljice Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) Šefik Džaferović susreo se danas sa ministrom pravde Mađarske Laszlom Trosccayijem koji boravi u službenom posjetu našoj zemlji.

Ističući zadovoljstvo zbog činjenice da su politički ali i svaki drugi odnosi između naših dviju zemalja na vrlo visokoj razini, gospodin Džaferović izrazio je zahvalnost za potporu koju nam prijateljska Mađarska pruža na euroatlantskom putu. Pri tome je posebno istaknuo uspješnu suradnju koju su parlamenti u BiH imali sa Parlamentom Mađarske u okviru Twinning projekta koji je provođen sa ciljem jačanja institucionalnih kapaciteta za pristupanje naše zemlje Europskoj uniji.

Tijekom današnjeg razgovora, zamjenik predsjedateljice Zastupničkog doma upoznao je gosta sa specifičnostima pravnog sustava naše zemlje. Razgovarano je, također, i o nastojanjima da se u pravnoj sferi postigne napredak neophodan za uspostavu pune vladavine prava i dostizanje visokih europskih standarda. (kraj)

 

 


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću