MENI
14.2.2020.

Предсједавајући Представничког дома др Денис Звиздић састао се са амбасадором Републике Сјеверне Македоније у БиХ

"Предсједавајући Представничког дома Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине др Денис Звиздић састао се са амбасадором Републике Сјеверне Македоније у БиХ Ekremom Ebibijem.

Током сусрета предсједавајући Звиздић и амбасадор Ebibi истакли су да БиХ и Сјеверна Македонија имају исти стратешки циљ по питању прикључења евроатлантским интеграцијама и да ће наставити активно сарађивати на остваривању ових циљева.

Предсједавајући Звиздић и амбасадор Еbibi сагласили су се да БиХ и Сјеверна Македонија имају добре билатералне односе који се требају додатно унаприједити. Сложили су се да је у наредном периоду неопходно радити на побољшању парламентарне сарадње, те на стварању повољнијег амбијента за јачање економских веза између БиХ и Сјеверне Македоније. Разговарали су и о важности бољег повезивања и успостављања авио - линије између Сарајева и Скопља.

Предсједавајући Звиздић и амбасадор Ebibi изразили су наду да ће се билатерални односи двије земље развијати на обострану корист." (сапштење из Кабинета предсједавајућег Представничког дома др Дениса Звиздића)


ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу