MENI
14.2.2020.

Predsjedatelj Zastupničkog doma dr. Denis Zvizdić sastao se sa veleposlanikom Republike Sjeverne Makedonije u BiH

"Predsjedavatelj Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Denis Zvizdić sastao se sa veleposlanikom Republike Sjeverne Makedonije u BiH Ekremom Ebibijem. 

Tjekom susreta predsjedatelj Zvizdić i veleposlanik Ebibi istaknuli su da BiH i Sjeverna Makedonija imaju isti strateški cilj po pitanju priključenja euroatlantskim integracijama i da će nastaviti aktivno surađivati na ostvarivanju ovih ciljeva. 

Predsjedatelj Zvizdić i veleposlanik Ebibi suglasili su se da BiH i Sjeverna Makedonija imaju dobre bilateralne odnose koji se trebaju dodatno unaprijediti. Složili su se da je u narednom razdoblju neophodno raditi na poboljšanju parlamentarne suradnje, te na stvaranju povoljnijeg ambijenta za jačanje ekonomskih veza između BiH i Sjeverne Makedonije. Razgovarali su i o važnosti boljeg povezivanja i uspostavljanja avio - linije između Sarajeva i Skoplja.

Predsjedatelj Zvizdić i veleposlanik Ebibi izrazili su nadu da će se bilateralni odnosi dvaju zemalja razvijati na obostranu korist." (priopćenje iz Ureda predsjedatelja Zastupničkog doma dr. Denisa Zvizdića)


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću