MENI
5.2.2020.

Održana 2. sjednica Zajedničkog povjerenstva za obranu i sigurnost BiH

Na 2. sjednici Zajedničkog povjerenstva za obranu i sigurnost BiH usvojeno je Izvješće o izdatim ispravama i odbijenim zahtjevima za izdavanje isprava za vanjskotrgovinski promet oružja, vojne opreme i robe posebne namjene za 2017. godinu i Izvješće o realizaciji izdatih isprava za vanjskotrgovinski promet oružja, vojne opreme i robe posebne namjene za 2017. godinu.

Usvojeno je i u daljnju parlamentarnu proceduru upućeno Izvješće o radu parlamentarnog vojnog povjerenika BiH za 2018. godinu.

Povjerenstvo je usvojilo je i u daljnju parlamentarnu proceduru uputila i Izvješće o radu Odbora za žalbe građana Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) za 2018. godinu.

Članovi Povjerenstva usvojili su i Izvješće o radu Neovisnog odbora PSBiH za 2018. godinu, kao i Plan rada Neovisnog odbora PSBiH za 2019. godinu.

Povjerenstvo je usvojilo i Izvješće o radu Zajedničkog povjerenstva za obranu i sigurnost BiH za 2018. godinu, kao i Orijentacijski radni plan Zajedničkog povjerenstva za obranu i sigurnost BiH za 2020. godinu.

S dnevnog reda sjednice, radi odsutnosti predlagatelja, skinuta je zastupnička inicijativa Predraga Kojovića, kojom se Vijeće ministara BiH obvezuje da uradi analizu propusnosti državne granice BiH i opremljenosti Granične policije BiH za bolju kontrolu državne granice. (kraj)


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću