MENI
4.11.2019.

Замјеник предсједавајућег Дома народа Парламентарне скупштине БиХ Бакир Изетбеговић примио у наступну посјету амбасадора Црне Горе у БиХ

Замјеник предсједавајућег Дома народа Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине БиХ Бакир Изетбеговић примио је данас у наступну посјету амбасадора Црне Горе у БиХ Обрада Мишу Станишића.

Амбасадор Станишић изразио је захвалност и задовољство пријемом те нагласио да ће у свом мандату наставити јачати пријатељске односе Босне и Херцеговине и Црне Горе.

Саговорници су се сложили да између двије пријатељске земље нема отворених питања, али су истакли потребу јачања инфраструктурне повезаности двије пријатељске земље путем градње нових и савремених саобраћајница које требају допринијети бољем кретању људи и добара између Босне и Херцеговине и Црне Горе.

Говорећи о формирању власти на темељу Општих избора из 2018. године, замјеник предсједавајућег Изетбеговић истакао је да политички застој никоме не користи те да се треба постићи компромисно рјешење које мора бити базирано на пуном поштивању Устава БиХ, као и раније усвојених закона и државних стратегија. (крај)

 


ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу