MENI
4.11.2019.

Zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Bakir Izetbegović primio u nastupni posjet veleposlanika Crne Gore u BiH

Zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine BiH Bakir Izetbegović primio je danas u nastupni posjet veleposlanika Crne Gore u BiH Obrada Mišu Stanišića.

Veleposlanik Stanišić izrazio je zahvalnost i zadovoljstvo prijamom te naglasio da će u svom mandatu nastaviti jačati prijateljske odnose Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Sugovornici su se složili da između dviju prijateljskih zemalja nema otvorenih pitanja, ali su istaknuli potrebu jačanja infrastrukturne povezanosti dviju prijateljskih zemalja putem gradnje novih i suvremenih saobraćajnica koje trebaju doprinijeti boljem kretanju ljudi i dobara između Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Govoreći o formiranju vlasti na temelju Općih izbora iz 2018. godine, zamjenik predsjedatelja Izetbegović istaknuo je da politički zastoj nikome ne koristi te da se treba postići kompromisno rješenje koje mora biti bazirano na punom poštivanju Ustava BiH, kao i ranije usvojenih zakona i državnih strategija. (kraj)

 


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću