MENI
24.7.2019.

Članovi Neovisnog odbora posjetili Direkciju za koordinaciju policijskih tijela BiH

Članovi Neovisnog odbora Parlamentarne skupštine BiH (PSBiH) Ilma Mehić Jusufbašić, Mate Miletić i Ljubomir Kuravica posjetili su danas, u okviru planskih aktivnosti za tekuću godinu, Direkciju za koordinaciju policijskih tijela BiH i tom prigodom razgovarali sa ravnateljem Direkcije Mirsadom Vilićem i njegovim zamjenicima Ivicom Bošnjakom i Rankom Vukovićem.

Tijekom sastanka, vodstvo Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH upoznalo je članove Neovisnog odbora o značajnim aktivnostima koje su imali u proteklom razdoblju, kao što su osiguranje najvećeg sportskog olimpijskog festivala za mlade – EYOF, osiguranje Godišnje skupštine Europske banke za obnovu i razvoj – EBRD, osiguranje obilježavanja godišnjice u Srebrenici, osiguranje dolaska predsjednika Republike Turske Recepa Tayyipa Erdogana u Sarajevo.

Također, vodstvo Direkcije upoznalo je članove Neovisnog odbora o problemu nedostatka policijskih službenika, donošenju nove Odluke o osobama, objektima i vrijednosnim pošiljkama koje se štite, o Zakonu o policijskim službenicima, kao i o dobroj suradnji sa drugim policijskim agencijama u BiH. (kraj)

 


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću