MENI
24.7.2019.

Чланови Независног одбора посјетили Дирекцију за координацију полицијских тијела БиХ

Чланови Независног одбора Парламентарне скупштине БиХ (ПСБиХ) Илма Мехић Јусуфбашић, Мате Милетић и Љубомир Куравица посјетили су данас, у оквиру планских активности за текућу годину, Дирекцију за координацију полицијских тијела БиХ и том приликом разговарали са директором Дирекције Мирсадом Вилићем и његовим замјеницима Ивицом Бошњаком и Ранком Вуковићем.

Током састанка, руководство Дирекције за координацију полицијских тијела БиХ упознало је чланове Независног одбора о значајним активностима које су имали у протеклом периоду, као што су обезбјеђење највећег спортског олимпијског фестивала за младе – EYOF, обезбјеђење Годишње скупштине Европске банке за обнову и развој – EBRD, обезбјеђење обиљежавања годишњице у Сребреници, обезбјеђење доласка предсједника Републике Турске Recepa Tayyipa Erdogana у Сарајево.

Такође, руководство Дирекције упознало је чланове Независног одбора о проблему недостатка полицијских службеника, доношењу нове Одлуке о лицима, објектима и вриједносним пошиљкама које се штите, о Закону о полицијским службеницима, као и о доброј сарадњи са другим полицијским агенцијама у БиХ. (крај)

 


ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу