MENI
12.10.2016.

Sućut tajnika Zajedničke službe Tajništva PSBiH Kenana Vehabovića u povodu tragične smrti studentica Filozofskog fakulteta Selme Agić i Edite Malkoč

U povodu tragične smrti studentica Filozofskog fakulteta u Sarajevu Selme Agić i Edite Malkoč, tajnik Zajedničke službe Tajništva Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Kenan Vehabović obiteljima nastradalih i Senatu Univerziteta u Sarajevu uputio je izraze najdublje sućuti. 

„Duboko nas je potresla vijest o tragičnoj smrti Selme Agić i Edite Malkoč, dvije mlade i uzorne ličnosti. Zbog toga vam upućujem izraze najdublje sućuti“, navodi se u tekstu priopćenja. 

Tajnik Vehabović pozvao je nadležne policijske i pravosudne institucije da što žurnije pronađu i najstrožije kazne vinovnika ove tragedije i želi da vjeruje da će nenadoknadivi gubitak dva nevina života biti najozbiljnija opomena društvu u cjelini. Svi, a posebno institucije za provođenje zakona, moraju djelovati i učiniti sve kako se ovakve tragedije više nikada i nikome ne bi ponovile. (kraj)

PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću