MENI
12.10.2016.

Саучешће секретара Заједничке службе Секретаријата ПСБиХ Кенана Вехабовића поводом трагичне смрти студентица Филозофског факултета Селме Агић и Едите Малкоч

Поводом трагичне смрти студентица Филозофског факултета у Сарајеву Селме Агић и Едите Малкоч, секретар Заједничке службе Секретаријата Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине Кенан Вехабовић породицама настрадалих и Сенату Универзитета у Сарајеву упутио је изразе најдубљег саучешћа. 

„Дубоко нас је потресла вијест о трагичној смрти Селме Агић и Едите Малкоч, двије младе и узорне личности. Због тога вам упућујем изразе најдубљег саучешћа“, наводи се у тексту саучешћа. 

Секретар Вехабовић позвао је надлежне полицијске и правосудне институције да што хитније пронађу и најстрожије казне виновника ове трагедије и жели да вјерује да ће ненадокнадиви губитак два невина живота бити најозбиљнија опомена друштву у цјелини. Сви, а посебно институције за провођење закона, морају дјеловати и учинити све како се овакве трагедије више никада и никоме не би поновиле. (крај)

ПРЕС
КОНТАКТ
Сектор за односе с јавношћу