MENI
26.9.2014.

Izaslanstvo parlamenata BiH u posjetu Narodnoj skupštini Srbije


Izaslanstvo parlamenata Bosne i Hercegovine predvođeno tajnikom Zajedničke službe Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) Feridom Buljubašićem boravilo je u dvodnevnom studijskom posjetu Narodnoj skupštini Srbije tijekom kojeg se upoznalo sa organizacijom, strukturom i radom Glavnog tajništva Narodne skupštine Srbije i Službe za financije i proračun najviše zakonodavne institucije susjedne zemlje.

Tijekom posjeta, čiji je domaćin bila generalna tajnica Narodne skupštine Srbije gospođa Jana Ljubičić, gosti su se upoznali sa procesom pripreme i usvajanja proračuna Narodne skupštine Srbije, kao i sa načinima efikasnog izvršenja i sa procesom unutarnje kontrole i revizije proračuna Narodne skupštine Srbije.

Studijski posjet Narodnoj skupštini Srbije organiziran je u suradnji sa Misijom OESS-a u Bosni i Hercegovini, a osim gospodina Buljubašića u izaslanstvu PSBiH bili su još i voditelj Sektora za financije PSBiH Nemanja Gojković i voditelj Jedinice za unutarnju reviziju PSBiH Nedžad Goletić. U izaslanstvo parlamenata Bosne i Hercegovine bili su i predstavnici Narodne skupštine Republike Srpske, Parlamentarne skupštine Federacije Bosne i Hercegovine i Skupštine Brčko distrikta Bosne i Hercegovine. (kraj)

PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću