MENI
2.2.2011

Radno konsultativni sastanak zakazan za četvrtak, 10. februar

Privremeni predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, Adnan Bašić uputio je danas, u skladu sa zaključcima sa predhodnog sastanka, poziv predsjednicima političkih stranaka zastupljenih u Predstavničkom domu za radno konsultativni sastanak koji će se održati u četvrtak, 10. februara 2011. godine sa početkom u 11 sati.

Podsjećamo da je na Radno-konsultativnom sastanku predsjednika odnosno predstavnika političkih stranaka zastupljenih u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, održanom 17.1.2011., zaključeno da u roku od 15 dana od dana održavanja sastanka pismeno obavijestite privremenog predsjedavajućeg Predstavničkog doma o postizanju dogovora o parlamentarnoj većini neophodnoj za osiguranje nastavka Konstituirajuće sjednice Predstavničkog doma. Kako je taj rok istekao 2. februara 2011. a u skladu s navedenim zaključkom privremeni predsjedavajući Adnan Bašić uputio je poziv za nastavak razgovora.

DNEVNI RED:

  1. Dogovor u vezi  zakazivanja nastavka Konstituirajuće sjednice Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (kraj)

                                                           


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću