MENI
31.5.2011

Predsjedavajući Predstavničkog doma PSBiH, dr. Denis Bećirović čestitao HKK Široki i FK Borac


Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, dr. Denis Bećirović uputio je čestitke HKK Široki TT Kabeli i FK Borac povodom osvajanja šampionskih titula
Tekstove čestitki prenosimo u cjelosti.

HKK Široki TT Kabeli
Uprava

Treća uzastopna titula prvaka Bosne i Hercegovine nije slučajna, ona je rezultat višegodišnjeg zalaganja i truda košarkaša Širokog kao i kvalitetnog i sveobuhvatnog rada u ovom uzornom sportskom kolektivu. Stoga vam povodom osvajanja titule upućujem srdačne čestitke.
Možete biti primjer mnogima u ovoj zemlji jer u kontinuitetu dokazujete da se upornošću, profesinalnošću i radom mogu postići izvanredni uspjesii u seniorskoj i u konkurenciji mlađih sportskih kategorija. Želim vam da i naredne godine obilježite vrijednim sportskim postignućima.

FK Borac
Uprava

- U povodu osvajanja Šampionata Bosne i Hercegovine te zalaganja i truda na sportskom terenu, Upravi, stručnom timu i fudbalerima Borca upućujem iskrene i srdačne čestitke.
Sportisti Bosne i Hercegovine su među prvima premostili podjeljenost naše zemlje. Uz zahvalnost što ste dio tih procesa, nadam se da ćemo se i u budućnosti svi zajedno radovati vašim uspjesima i biti ponosni na vas. (kraj)

PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću