MENI
19.1.2012

Predsjedavajući Predstavničkog doma dr. Denis Bećirović uputio pozivno pismo predsjedniku Hrvatskog sabora


Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Denis Bećirović uputio je pozivno pismo predsjedniku Hrvatskog sabora, Borisu Špremu.

Tekst pozivnog pisma prenosimo u cjelini:
" Poštovani gospodine predsjedniče,
U ime Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i u svoje lično ime, upućujem Vam izraze iskrenog poštovanja.
Dozvolite da Vam, još jedanput čestitam na izboru i zaželim uspjeh u obavljanju odgovorne funkcije predsjednika Hrvatskog sabora.
Gospodine predsjedniče,
Koristim priliku da Vam prenesem opredjeljenje Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine da nastavimo intenzivnije razvijati i unapređivati naše međuparlamentarne odnose koji će, siguran sam, doprinijeti unapređenju ukupnih odnosa između naše dvije države. U tom smislu, dozvolite mi da Vam uputim poziv da posjetite Bosnu i Hercegovinu.
Želim predložiti da se na uobičajeni način, putem naših diplomatskih predstavništava obavi potrebna korespodencija o vremenu Vaše posjete.
Iskreno se radujući susretu naših delegacija u najskorije vrijeme, dozvolite mi da Vam, još jedanput uputim izraze mog dubokog uvažavanja." (kraj)

PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću