MENI
10.10.2012

Predsjedavajući Predstavničkog doma dr. Božo Ljubić uputio čestitku novoizabranoj predsjednici Predstavničkog doma Kraljevine Holandije


Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Božo Ljubić uputio je, povodom izbora za predsjednicu čestitku predsjednici Predstavničkog doma Parlamenta Kraljevine Holandije, Anouchki Van Miltenburg.

Tekst čestitke prenosimo u cjelini:
"Poštovana gospođo Van Miltenburg,
U ime Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i u svoje ime, želim Vam čestitati na izboru za predsjednicu Zastupničkog doma Parlamenta Kraljevine Nizozemske i zaželjeti Vam uspjeha u obnašanju ove odgovorne dužnosti.
Ovom prigodom izražavam nadu da ćemo i ubuduće nastaviti unapređivati našu međuparlamentarnu suradnju na svim razinama, a na obostranu korist. Također sam uvjeren da ćete podržati nastojanja Bosne i Hercegovine za što skorije priključenje euroatlanskim integracijama i ulazak u europsku obitelj naroda.
Gospođo predsjednice,
Dopustite mi da Vam još jedanput čestitam na izboru i zaželim dobro zdravlje i sreću u obnašanju dužnosti predsjednice Zastupničkog doma.
Primite, Ekselencijo, izraze moga iskrenog uvažavanja" (kraj)

PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću