MENI
10.10.2012

Čestitka predsjedavajućeg Predstavničkog doma dr. Bože Ljubića novoimenovanom predsjedniku Hrvatskog sabora


Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Božo Ljubić uputio je, povodom izbora za predsjednika Hrvatskog sabora čestitku predsjedniku Sabora Josipu Leki.

Tekst čestitke prenosimo u cjelini:
"Poštovani gospodine Leko,
Zadovoljstvo mi je, u ime Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i u svoje ime, čestitati Vam na izboru za predsjednika Hrvatskoga sabora.
I ovom prigodom želim istaknuti naše opredjeljenje za daljnje unapređenje suradnje između Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i Hrvatskoga sabora intenziviranjem bilateralnih kontakata i razmjenom iskustava na svim razinama, posebice onih značajnih i korisnih zemljama regije koje žele što skorije realizirati svoj europski put.
Duboko smo uvjereni da ćete i ubuduće čvrsto podržavati nastojanja Bosne i Hercegovine za priključenje europskoj obitelji i članstvo u Europskoj uniji.
Gospodine predsjedniče,
Dopustite mi uputiti Vam poziv za posjet Bosni i Hercegovini. Bilo bi nam zadovoljstvo ugostiti izaslanstvo Hrvatskoga sabora koje ćete Vi predvoditi i prilici za nastavak razgovora od obostranoga interesa.
Uz iskrene čestitke u povodu Vašega izbora za predsjednika Hrvatskoga sabora, dopustite mi da vam ovim putem uputim izraze moga dubokog uvažavanja." (kraj)

PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću