MENI
25.10.2012

Čestitka predsjedavajućeg Predstavničkog doma dr. Bože Ljubića predsjednici Nacionalnog vijeća Republike Austrije

 
Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Božo Ljubić uputio je, u povodu Dana državnosti čestitku predsjednici Nacionalnog vijeća Republike Austrije Barbari Prammer.

Tekst čestitke prenosimo u cjelini:
"Poštovana gospođo predsjednice,
Ovom prigodom upućujem Vam, u ime Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i u svoje ime, najiskrenije čestitke u povodu Dana državnosti Republike Austrije i želim daljnji prosperitet i napredak vaše zemlje.
Dopustite mi izraziti svoje duboko uvjerenje da ćemo nastaviti razvijati međuparlamentarnu suradnju na svim razinama i svim područjima, u cilju daljnjeg učvršćivanja odnosa između Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i Nacionalnog vijeća Republike Austrije.

Gospođo predsjednice,
U nadi da ćemo i ubuduće imati Vašu potporu za europski put BiH, nastojanja za što skorije članstvo u euroatlanskim integracijama i sigurniju perspektivu svih naših građana, dopustite mi da Vam, uz iskrene čestitke za Dan državnosti Republike Austrije, još jedanput uputim izraze moga dubokog uvažavanja." (kraj)

PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću