MENI
29.10.2012

Čestitka predsjedavajućeg Predstavničkog doma dr. Bože Ljubića predsjedniku Velike Narodne Skupštine Turske


Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Božo Ljubić uputio je, u povodu Dana Republike, čestitku predsjedniku Velike narodne skupštine Republike Turske Cemilu Çiçeku.

Tekst čestitke prenosimo u cjelini:

"Poštovani gospodine predsjedniče
Ovim putem čestitam Vam, u ime Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i u svoje ime, Dan Republike, veliki praznik vaše zemlje.
Posebno Vam želim čestitati na napretku i prosperitetu što ih je Republika Turska ostvarila u proteklih osamdeset i devet godina od proglašenja Turske republikom, na opće dobro svih njezinih građana.

Gospodine predsjedniče,
Uvjeren sam da obostrano želimo još više unaprijediti dosadašnju dobru međuparlamentarnu suradnju i obogatiti je novim sadržajima.
Smatrajući da bi tome posebno doprinio kontinuitet naših bilateralnih susreta na najvišoj razini, dopustiite mi da Vam ovom prigodom uputim poziv za posjet Bosni i Hercegovini.
Uz najiskrenije čestitke za veliki praznik vaše zemlje, želim Vam, Ekselencijo, još jedanput uputiti izraze moga dubokog uvažavanja." (kraj)



PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću