MENI
8.11.2012

Predsjedavajući Predstavničkog doma dr. Božo Ljubić uputio čestitku predsjedniku Skupštine Crne Gore


Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Božo Ljubić uputio je čestitku Ranku Krivokapiću u povodu njegovog ponovnog imenovanja za predsjednika Skupštine Crne Gore.

Tekst čestitke prenosimo u cjelini:

"Poštovani gospodine Krivokapiću,
Zadovoljstvo mi je, u ime Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i u svoje ime, čestitati Vam ponovno imenovanje na dužnost predsjednika Skupštine Crne Gore i zaželjeti Vam uspjeha u budućem radu, dobro zdravlje i osobnu sreću.
I ovom prigodom želim izraziti uvjerenje da ćemo nastaviti razvijati i unapređivati našu dosadašnju dobru međuparlamentarnu suradnju na svim razinama, na zadovoljstvo i obostranu korist.

Gospodine predsjedniče,
Uz iskrene čestitke Vama u promicanju i poticanju demokratskih procesa te podizanju političke kulture u cijeloj regiji, dopustite mi da Vam najiskrenije zaželim i što skorije integriranje Crne Gore u Europku uniju kao i ostvarenje vaših težnji da postanete dijelom europske obitelji.
Postignuća Crne Gore na tome putu su i radost i obveza svih nas koji svaki uspjeh naših susjeda istinski doživljavamo i svojim.
Dopustite mi još jedanput čestitati Vam ponovno imenovanje za predsjednika Skupštine Crne Gore i zaželjeti uspjeha u budućem radu.
Primite, Ekselencijo, izarez moga dubokog uvažavanja." (kraj)

PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću