MENI
15.11.2012

Predsjedavajući Predstavničkog doma dr. Božo Ljubić uputio čestitku predsjedniku Zakonodavnog vijeća Palestine - Ramallah


Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Božo Ljubić uputio je, povodom Dana nezavisnosti, čestitku predsjedniku Zakonodavnog vijeća Palestine - Ramallah Azizu Duwaiku.

Tekst čestitke prenosimo u cjelini:

"Poštovani gospodine predsjedniče,
U povodu Dana neovisnosti Palestine, želim Vam, u ime Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i u svoje ime, uputiti najiskrenije čestitke i želje za daljnji napredak vaše zemlje i prijateljskog palestinskog naroda.
Posebno vam želim čestitati na kontinuiranim naporima u pronalaženju pravednog rješenja za palestinsko pitanje na Bliskom istoku i nastojanjima da svome narodu osigurate život u miru i prosperitetu.
I ovom prigodom izražavam uvjerenje da ćemo i ubuduće nastaviti unapređivati suradnju Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i Zakonodavnog vijeća Palestine na svim razinama i na obostranu korist.
Uz čestitke za Dan neovisnosti Palestine, dopustite mi, Ekselencijo, da Vam još jedanput uputim izraze moga dubokog uvažavanja." (kraj)

PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću