MENI
4.2.2013

Predsjedavajući dr. Božo Ljubić, prvi zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma dr. Denis Bećirović i poslanica u Predstavničkom domu PSBiH Milica Marković u službenoj posjeti Republici Azerbejdžan


Na poziv predsjednika Parlamenta Republike Azerbejdžan Ogtaja Asadova, predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH dr. Božo Ljubić, prvi zamjenik predsjedavajućeg dr. Denis Bećirović i poslanica u Predstavničkom domu Milica Marković boravit će 5. i 6. februara u službenoj bilateralnoj posjeti Republici Azerbejdžan.

Planirano je da se tokom dvodnevne posjete Azerbejdžanu delegacija naše zemlje susretne sa najvišim državnim i političkim zvaničnicima i održi niz sastanaka u Parlamentu, Ministarstvu za ekonomski razvoj, Ministarstvu za industriju i energetiku, Ministarstvu zdravlja i drugim institucijama Republike Azerbejdžan.

Također su predviđeni susreti i sa članovima parlamentarne Grupe prijateljstva Azerbejdžan – BiH, ceremonije polaganja vijenaca, kao i upisivanje u Knjigu časti prilikom obilaska fondacije „Heydar Aliyev“. (kraj)


PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću