MENI
18.2.2013

Predsjedavajući Predstavničkog doma dr. Božo Ljubić uputio čestitku novoimenovanom predsjedniku Predstavničkog doma Parlamenta Hašemitske Kraljevine Jordan


Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Božo Ljubić uputio je čestitku Saed Hayel Srouru u povodu njegovog imenovanja za predsjednika Predstavničkog doma Parlamenta Hašemitske Kraljevine Jordan.

Tekst čestitke prenosimo u cjelini:
"Poštovani gospodine predsjedniče,

Zadovoljstvo mi je, u ime Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i u svoje ime, uputiti vam najiskrenije čestitke u povodu Vašega izbora za predsjednika Zastupničkog doma Parlamenta Hašemitske Kraljevine Jordan, uz želje da ovu odgovornu funkciju obnašate na dobrobit svih građana vaše zemlje.
Dopustite mi da i ovom prigodom istaknem opredjeljenje Parlamentrane skupštine Bosne i Hercegovine za nastavak izgradnje i unapređenja dobrih i prijateljskih međuparlamentarnih odnosa i putem bilateralnih kontakata te razmjenom naših izaslanstava na najvišoj razini, na obostrano zadovoljstvo.

Gospodine predsjedniče,

S posebnim osjećajem zahvalnosti spominjemo potporu naroda Hašemitske Kraljevine Jordan i pomoć upućivanu narodima Bosne i Hercegovine u vremenu kada je ona bila veoma potrebna i iznimno dobrodošla.
Dopustite mi da Vam još jedanput najsrdačnije čestitam na izboru za predsjednika Zastupničkog doma Parlamenta Hašemitske Kraljevine Jordan i zaželim Vam dobro zdravlje, uspjeh u poslu i osobnu sreću.
Primite, Ekselencijo, izraze moga dubokog uvažavanja." (kraj)

PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću