MENI
24.2.2013

Predsjedavajući Predstavničkog doma dr. Božo Ljubić uputio čestitku predsjednici Parlamenta Estonije


Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Božo Ljubić uputio je u povodu 24. februara Dana nezavisnosti čestitku predsjednici Parlamenta Republike Estonije Ene Ergmi.

Tekst čestitke prenosimo u cjelini:

"Poštovana gospođo predsjednice,

U ime Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i u svoje ime, upućujem Vam najiskrenije čestitke u povodu Dana neovisnosti, sa željom za daljnjim razvojem i sveukupnim prosperitetom nama prijateljske Republike Estonije i njezinih građana.
Dopustite mi i ovom prigodom izraziti uvjerenje da ćemo nastaviti razvijati i unapređivati međuparlamentarnu suradnju intenziviranjem bilateralnih susreta i kontakata na najvišoj razini.

Također, želio bih Vam se zahvaliti na podršci koju Republika Estonija pruža u procesu europskih integracija, u nadi da ćete nastaviti podržavati nas i u slijedećim fazama napretka Bosne i Hercegovine ka punopravnom članstvu u euroatlantskim strukturama.

Dopustite mi još jedanput čestitati Vam veliki praznik vaše zamlje, uz molbu da čestitke prenesete svim članovima Parlamenta.
Primite, Ekselencijo, izraze moga dubokog uvažavanja." (kraj)

PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću