MENI
27.2.2013

Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma dr. Denis Bećirović razgovarao sa šefom Političkog odjela Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u BiH


Prvi zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Denis Bećirović susreo se danas sa šefom Političkog odjela Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini Tamirom G. Waserom. Tom prilikom, gospodin Waser pokazao je posebno interesovanje za aktuelnu političku situaciju u Bosni i Hercegovini kao i procjene daljeg razvoja situacije, naročito u svijetlu rada Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine.

Sjedinjene Američke Države su dokazani prijatelj države Bosne i Hercegovine. Imajući to u vidu, aktivniji angažman Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini je potreban i poželjan kako bi Bosna i Hercegovina odlučnije krenula u pravcu euroatlantskih integracija, istakao je prvi zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Denis Bećirović tokom susreta sa šefom Političkog odjela Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini, Tamirom G. Waserom. (kraj)

PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću