MENI
26.2.2021

Otkazana 11. hitna sjednica Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH

Predsjedavajuća Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Borjana Krišto otkazala je 11. hitnu sjednicu Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, zakazanu za subotu, 27. februar 2021. godine, s obzirom na to da su na 17. sjednici Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, održanoj 25. februara 2021. godine, usvojeni sljedeći zaključci:

  1. „Predstavnički dom zadužuje Agenciju za javne nabavke BiH i Agenciju za lijekove i medicinska sredstva BiH da u roku od sedam dana dostave informaciju o neophodnim uslovima, preprekama i svim raspoloživim solucijama za hitnu nabavku vakcina protiv koronavirusa, koja će biti razmatrana na prvoj redovnoj sjednici Predstavničkog doma.
  2. Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH zadužuje predsjedavajuću Predstavničkog doma da otkaže 11. hitnu sjednicu Predstavničkog doma, zakazanu za subotu, 27. 2. 2021, s jednom tačkom dnevnog reda: Informacija Agencije za javne nabavke BiH i Agencije za lijekove i medicinska sredstva BiH o neophodnim uslovima, preprekama i svim raspoloživim solucijama za hitnu nabavku vakcina protiv koronavirusa.“ (kraj)

PRESS
KONTAKT
Sektor za odnose sa javnošću